Doorgaan naar artikel

‘Jumbo start prijzenslag snoeptomaat, sla en peren’

Image

Supermarktketen Jumbo maakt woensdag een laagste prijsgarantie bekend voor snoeptomaatjes, Conference-peren, sla en bospeen.

Kropsla kost vanaf woensdag  € 0,69 per stuk, bospeen kost € 0,99 per bos en snoeptomaatjes (bekers van 250 gram) liggen voor € 0,99 in de winkel. Conference peren kosten bij Jumbo € 0,99 per kilo. De stap van Jumbo is ingegeven door de handelsboycot, laat een woordvoerder weten. De garantie betekent dat de winkel het product gratis meegeeft als het ergens anders goedkoper is. Daarbij zal de winkel niet moeilijk doen als de krop elders kleiner is, laat een agf-manager weten.

Promotie

In de ruim 440 winkels, maar ook via onder meer televisie en abri’s, moedigt Jumbo consumenten aan om bewust te kiezen voor producten van Nederlandse telers. Om de telers extra te steunen én te onderstrepen hoe smaakvol het Nederlandse product is, krijgen alle klanten op vrijdag 5 september en zaterdag 6 september gratis een appeltje aangeboden. In totaal heeft Jumbo hiervoor 1,5 miljoen appels extra ingekocht.

“Sinds de boycot van Rusland merkt Jumbo dat veel klanten met extra zorg hun groenten en fruit kopen om de Nederlandse teler te steunen. Door de klant maximaal te informeren welke producten dit zijn en hem/haar ook te activeren deze te kopen, steekt Jumbo haar leveranciers – waarmee vaak al jaren wordt samengewerkt – een hart onder de riem”, stelt een woordvoerder.

 

Bekijk meer

Delen

Jeroen Verheul
Jeroen Verheul

redacteur

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin