Doorgaan naar artikel

Joost Rouwhorst Medewerker van het Jaar

Joost Rouwhorst is gekozen tot Medewerker van het Jaar 2011. In een spannende stemronde versloeg de Manager Coöperatiezaken van Coforta zijn concurrenten Jolanda van Rossen van tomatenbedrijf D.T. van Noord in Sirjansland en Kristha Heibrink van witlofbedrijf LOF in Espel.

Het uitgebreide netwerk van tuinders en Greenery-medewerkers van Joost Rouwhorst bracht hem 322 van de 640 uitgebracht stemmen op. Een aantal inhoudelijke reacties van stemmers: “Joost is altijd oplossingsgericht, praktisch van aard en de rust zelve”. En: “Een kei van een vent, staat dag en nacht voor het bedrijf klaar”. Maar ook: “Ik nomineer Joost voor werkgever van het jaar”, wat refereert aan het feit dat hij behalve medewerker ook leidinggevende is. De redactie van Groenten & Fruit gaat er bij het selecteren van de kandidaten vanuit dat iedereen die niet in een directie zit of ondernemer is, kan worden gekenschetst als ‘medewerker’.

De fans van bedrijfsleidster Jolanda van Rossen, die met 249 stemmen als tweede is geëindigd, waren al even complimenteus. Ook zij geeft leiding, getuige de stemverklaring: “De leukste baas die er is, die met haar humor iedereen weet te motiveren”. En: “Een topper, ze staat altijd voor iedereen in de kas klaar.”

Kristha Heibrink, nog niet zo lang werkzaam bij witlofbedrijf LOF, verzamelde 69 stemmen. “Geweldig wat ze in zeer korte tijd allemaal heeft bereikt, ze is zeer klantgericht en betrouwbaar”, aldus één van de stemmers voor de commerciële en zakelijke spin in het web bij het bedrijf in de Noordoostpolder.

Lees in de komende editie van Groenten & Fruit (24-1) het interview met Joost Rouwhorst. In komende edities meer aandacht voor Jolanda en Kristha.

Bron: Groenten & Fruit – Auteur: Ton van der Scheer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin