Doorgaan naar artikel

John Deere levert nu ook weerstations

John Deere gaat samenwerken met het Oostenrijkse Pessl Instruments, een producent van agrarische weerstations, telemetrie- en andere apparatuur voor precisielandbouw.

Het John Deere-concern streeft ernaar dat zijn klanten bij 1 leverancier – Deere zelf dus – voor alles terecht kunnen dat zij nodig hebben op hun agrarisch bedrijf. Nu steeds meer trekkers en machines gebruik maken van precisielandbouwmethoden, is het kunnen leveren van bijvoorbeeld weerstations ook een punt van aandacht.

Artikel gaat verder onder de foto.

Steeds meer precisielandbouwapparatuur is geïntegreerd met de mechanisatie van John Deere. De producten van Pessl, zoals dit weerstation, sluiten daar bij aan. - Foto's: John Deere

Steeds meer precisielandbouwapparatuur is geïntegreerd met de mechanisatie van John Deere. De producten van Pessl, zoals dit weerstation, sluiten daar bij aan. – Foto’s: John Deere

Integratie

Voor Pessl biedt het grote dealernetwerk van John Deere een interessante ingang op deze markt.

Dealers van John Deere Landbouw beschikken nu over het hele productportfolio van Pessl. Sales en service zijn voor rekening van laatstgenoemde. Door de samenwerking kunnen de dealers Pessl-onderdelen integreren in het Operations Center van John Deere.

Pessl blijft zijn apparatuur overigens ook aanbieden onder eigen naam.

John Deere is door de samenwerking met Pessl weer een beetje meer full-liner.

John Deere is door de samenwerking met Pessl weer een beetje meer full-liner.

Bekijk meer

Share this

Afbeelding
Eric Wientjes

freelance redacteur

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin