Doorgaan naar artikel

Jeroen Schwering nieuwe voorzitter aardbeicommssie

Aardbeiteler Jeroen Schwering is de nieuwe voorzitter van de Landelijke Commissie Aardbei. Hij volgt Gerard van den Brand op.

Jeroen Schwering heeft een bedrijf in Marknesse met aardbeiteelten onder glas en op stellingen in tunnels. Hij volgt Gerard van den Brand op als voorzitter van de Landelijke Commissie Aardbei. Van den Brand heeft die functie vier jaar bekleed. Hij was ruim tien jaar actief in de landelijke commissie en in regionale commissies.

Nieuwe netwerkcoördinator

Janny Trouw, netwerkcoördinator voor aardbei en zachtfruit van LTO/Glastuinbouw Nederland, wordt opgevolgd door Henny van Gurp. Hij heeft een achtergrond als onderzoeker in de glastuinbouw en is al bijna 20 jaar projectspecialist voor plantaardige teelten bij ZLTO.

Vacature

Met de wisseling van het voorzitterschap is er bij de Landelijke Commissie Aardbei een vacature ontstaan. Belangstellenden kunnen contact opnemen met leden van de commissie. Naast Jeroen Schwering bestaat de commissie uit aardbeitelers Marcel Dings, Rob van Enckevort, Mari van den Heuvel, Jan van Meer en Niels Huijsmans.

Bekijk meer

Share this

Joost Stallen
Joost Stallen

redacteur vollegrondsgroenteteelt

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin