Doorgaan naar artikel

Het wordt weer een feestje

Image

De beurs in Houten (AGF Detail) staat weer voor de deur. Op maandag 19 en dinsdag 20 september gaan de deuren vanaf half drie weer open. Het thema van de beurs is ‘Lef in AGF’, een thema wat de kern raakt van deze huidige tijd.

Er is LEF nodig om te ondernemen, maar er is nog meer LEF nodig om aan het ondernemen ook nog een goede boterham over te houden.
LEF kan op vele manieren uitgelegd worden. Waar wij op doelen is LEF tonen in het ondernemerschap, niet te verwarren met roekeloosheid of gokken. Maar goed doordacht een vooraf opgesteld plan uitwerken. Het plan moet vernieuwend zijn, onderscheidend zijn en moet toegespitst zijn op het eigen marktgebied.
LEF kan per ondernemer variëren, voor de één is dat het introduceren van een geheel nieuw product in het assortiment, voor de ander is het een algehele verbouwing van de winkel en alles wat er tussenin zit.

Vooruit lopen op de troepen
LEF kan te maken hebben met alle facetten van de bedrijfsvoering, personeelsbeleid, assortimentsvoering, calculeren, marketing, verssamenwerking etc. Het is belangrijk om niet alleen de ontwikkelingen te volgen, maar ook te bekijken op welke punten je vooruit kunt lopen op de troepen.
De beurs AGF Detail in Houten is een perfecte mogelijkheid om deze nieuwe ontwikkelingen te bekijken, om met collega-ondernemers van gedachten te wisselen, om afspraken te maken met leveranciers en om ideeën op te doen. Daarnaast is de beurs in Houten altijd gewoon gezellig en een feestje om te bezoeken. ADN en AGF Servicepunt zijn er ruimschoots vertegenwoordigd. U bent natuurlijk van harte welkom op onze stand. Ik hoop u te zien op de beurs. Wilt u meer informatie, of zien welke standhouders er zijn, neem dan een kijkje op de website www.agfdetail.nl

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin