Doorgaan naar artikel

Hazera opent Crucifer R&D-veredelingsstation

Foto: Hazera

Foto: Hazera

Hazera heeft vorige week zijn nieuwe Crucifer R&D Station officieel geopend. Het veredelingsstation voor onderrzoek en ontwikkeling op de Cruciferengroep: Brassica zoals kool, bloemkool, spruitkool en radijs.

Het onderzoeksstation biedt de veredelaars van Hazera alle state-of-the-art-faciliteiten die ze nodig hebben om veredelingsprocessen te versnellen en te verbeteren. De afgelopen maanden werd de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw, dat voor een groot deel bestaat uit kassen, onderzoeksruimten en kantoren. Het nieuwe station beslaat 10 hectare; groter dan de huidige locatie in Tuitjenhorn. Het centrum is gebouwd volgens ecologische bouwnormen.

Over Hazera

Hazera telt ongeveer 900 werknemers wereldwijd. Ongeveer 30% van de werknemers van het bedrijf houden zich bezig met onderzoek en ontwikkeling, en het investeert 17% van zijn omzet in deze activiteiten. Hazera heeft 2 hoofdkantoren – in Israël en in Nederland – 12 vestigingen over de hele wereld, en tientallen distributeurs in ongeveer 100 landen.

Beheer
WP Admin