Doorgaan naar artikel

Grow Group slankt verder af

Plantenkwekerij Grow Group start de tweede fase van haar in 2010 ingezette afslankings- en verbeteringsslag, wat vooral gevolgen heeft voor de productievestigingen in Erica en Lepelstraat en het kantoor in Baarlo.

In een eerdere fase werd al besloten om de productie van perspotproducten af te bouwen. Grow Group gaat nu ook haar bestaande productiecapaciteit beter afstemmen op de actuele capaciteitsbehoefte. De huur van de productievestiging in Erica wordt beëindigd, met overheveling van de biologische opkweek naar de vestiging in Bergschenhoek.
Naar verwachting wordt de sluiting van de productiefaciliteit in Lepelstraat, verkocht in verband met de aanleg van de verlengde A4, formeel doorgevoerd aan het eind van het derde kwartaal 2011.

Samenvoeging kantoren
De kantoorlocatie in Baarlo wordt opgeheven. Alle kantoorfuncties worden samengevoegd in één locatie in Naaldwijk. Met deze maatregelen gaan 9 arbeidsplaatsen in de kantoororganisatie verloren en 11 in de productie. Er wordt naar gestreefd de betrokken werknemers zo veel mogelijk elders in het bedrijf te herplaatsen, maar gedwongen ontslagen zijn niet uit te sluiten.
Directeur Hans Grootscholten: “De voorgestelde plannen zijn voor de betrokken medewerkers   ingrijpend, maar noodzakelijk voor een gezonde toekomst, waarin een krachtige Grow Group haar klanten een uitstekende dienstverlening en producten garandeert.”

Bron: Groenten en Fruit – Auteur: Peter Visser

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin