Groothandelsmarkt in Poeldijk

13-01-2012 | |
Groothandelsmarkt in Poeldijk

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van ABC Westland en Agro Businessclub Westland op donderdag 12 januari, onthulde Herwi Rijsdijk, directeur van ABC Westland Beheer, dat op dit moment de mogelijkheid wordt onderzocht voor een groothandelscentrum op het terrein van ABC Westland. Indien de condities gunstig blijken, zal dit voorjaar een plan worden gepresenteerd. De voorlopige werknaam van het nieuwe groothandelscentrum in Poeldijk is Food Center Westland.

De intentie is om in 2013 het centrum te ontwikkelen op het terrein van ABC Westland in Poeldijk, nabij de grote steden Den Haag, Rotterdam en Delft. Op het ABC Westland terrein zijn op dit moment ruim 80 bedrijven gevestigd, die direct of indirect gerelateerd zijn aan de agri & food sector. Een nieuwe groothandelscentrum wordt als een welkome aanvulling beschouwd.

Volgens Rijsdijk zijn er al een aantal gesprekken geweest, die hebben aangetoond dat er behoefte is aan een modern en compleet groothandelscentrum in de nabijheid van de grote steden. De initiatiefnemer stelt zich ten doel verschillende aannemers aan te trekken, ten einde een breed pakket van producten te kunnen realiseren voor detaillisten en horecaondernemers.

Bron: ABC Westland

Gfactueel
Meer over


Beheer