Doorgaan naar artikel

Greenyard sluit twee centra in Duitsland

Greenyard sluit twee distributiecentra in Duitsland en optimalieert haar activiteiten met de nieuwbouw van twee andere centra.

Greenyard sluit distributiecentra in het Noorden (Bremen) en in Neunkirchen in het Zuidwesten. Daarvoor opent het een centrum in het Zuidwesten (Mainz) en in het Zuiden nabij München. Het accent van de klanten ligt daarmee meer op het zuidelijke deel van Duitsland.

Recente technologieën

Greenyard stelt in een bericht dat de centra zich dichtbij de supermarktklanten bevinden en ‘op locaties die logistieke aansluitingen toelaten’. Beide distributiecentra maken gebruik van de meet recente technologieën op het vlak van rijpen, verpakken, bewaren in gecontroleerde atmosfeer en service providing, wat ze energie-efficiënt maakt.

Wisselende resultaten

In Duitsland haalt Greenyard de laatste jaren wisselende resultaten door het verlies van een supermarktklant in 2015 maar groei bij een andere concurrerende afnemer. Ook in het eerste halfjaar van 2017 was er omzetverlies. In juni komt het concern met de jaarcijfers over 2017.

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin