Doorgaan naar artikel

Gfactueel.nl is nu Premium

Beste lezer,

Als uitgever van Groenten & Fruit wil ik je graag informeren over een aangepaste functie op onze website.

Vanaf nu bieden we twee soorten content aan: artikelen die voor iedereen vrij beschikbaar zijn en premium artikelen die alleen toegankelijk zijn voor abonnees. Hieronder leggen we uit waarom we hebben gekozen voor premium content.

Wat is een Premium artikel?

Premium artikelen worden gemaakt door onze experts die tijd hebben besteed aan het schrijven van interviews, marktanalyses en sectorgeluiden. Ze delen hun kennis, onderzoek, expertise en ideeën in deze artikelen en benadrukken vaak de oorzaken, gevolgen en oplossingen van relevante kwesties waarmee de groenten en fruit sector wordt geconfronteerd. Als abonnee heb je toegang tot deze waardevolle content, die nergens anders beschikbaar is.

Betekent dit dat gfactueel.nl alleen betaalde content zal hebben?

Nee, dat is niet het geval. De nieuws artikelen blijven gratis toegankelijk voor al onze lezers. We hebben ervoor gekozen om deze items vrij beschikbaar te houden, zodat al onze lezers op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen.

Hoe weet ik welke artikelen Premium zijn?

Al onze Premium artikelen zijn gemarkeerd met een Premium-logo in de rechterbovenhoek van de voorbeeldafbeelding, wat het gemakkelijk maakt om Premium artikelen te onderscheiden van vrij beschikbare artikelen.

Hoe kan ik Premium artikelen lezen?

Met een abonnement lees je alle Premium artikelen. Het is nodig om ingelogd te zijn.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@misset.com of te bellen naar +31 (0) 314 35 83 58. Ze helpen je graag.

Met vriendelijke groet,

Erik van Dorp
Uitgever Misset Online

Share this

Afbeelding
Erik van Dorp

Uitgever Misset Online

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin