Doorgaan naar artikel

Ekoplaza opent ‘beleefsuper’ in Amsterdam

Afbeelding

VEGHEL – Biologische supermarktketen Ekoplaza opent volgende week donderdag een beleefsupermarkt aan de Stadhouderskade in Amsterdam.

‘In deze Ekoplaza conceptstore staat beleving voorop en zijn goede voeding en een gezonde leefstijl binnen handbereik’, laat Ekoplaza in een persbericht weten. De organisatie zegt dat de formule de komende jaren steeds meer in de richting van beleving gaat opschuiven. Ekoplaza heeft afgelopen zomer op het biologisch lifestyle festival Ekotown laten zien wat het met een beleefsupermarkt bedoelt.

Beautysalon

Ekoplaza omschrijft de conceptstore als een ‘sprankelende winkel die de consument een complete beleving biedt: van supermarkt tot eerlijke en verse producten voor thuis – uiteraard met een volledig biologisch assortiment – tot aan een beautysalon voor schoonheidsbehandelingen aan toe. Tevens heeft de winkel een speciale gecertificeerde Global Organic Textile Standard-kledinglijn made by Hans Ubbink ene een salade- en koffiebar met lunchhoek.’

Notenpasta’s

Om de klanten te laten ervaren dat goede voeding niet ingewikkeld hoeft te zijn, kunnen ze in de nieuwe Ekoplaza eigen notenpasta’s maken, de eigen salades samenstellen en eigen verse smoothies maken.

Beheer
WP Admin