Eerste PlanetProof Junami-appels verkrijgbaar

25-10-2018 | Laatste update op 25-10 | |
Foto: Inova Fruit
Foto: Inova Fruit

Vanaf dit seizoen zijn PlanetProof Junami-appels te koop. Sommige Junami-telers zijn inmiddels gecertificeerd, anderen zijn bezig met de certificering. Junami gaat als premuim appelras zijn 15de seizoen in.

De PlanetProof gecertificeerde Junami-telers voldoen aan bovenwettelijke eisen voor onder meer schonere lucht, vruchtbare bodem, goede waterkwaliteit, meer natuur op het bedrijf, circulaire afvalverwerking en recycling. Zij worden daarop gecontroleerd door onafhankelijke certificerings-instellingen.

Goed oogstseizoen Junami-appels

Junami is verkrijgbaar via The Greenery, Fruitveiling Zuid-Limburg en Koninklijke Fruitmasters. Zij zijn druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe verkoopseizoen dat in week 44 van start gaat bij diverse retailers en groenten- en fruitspecialisten. Volgens Inova Fruit is de productie dit jaar zoals verwacht en gepland, met een goede smaak, maatvoering, uitstekende hardheid en mooie Brix-waarde.

Promotiecampagne voor appelras Junami

Om de naamsbekendheid van Junami verder te vergroten en daarmee de verkoop van het appelras kracht bij te zetten, worden ook dit verkoopseizoen promotionele acties in gang gezet. Dit jaar is de promotiecampagne gericht op het geven van een ‘complimentje aan jezelf’: je voelt je fit, bent goed bezig en lekker actief. Diverse acties en weetjes & feitjes over de Junami-teelt en -telers komen voorbij. Volgende week start de promotie via een radiocampagne op radiozenders Q-music en Sky Radio.

Verstegen
Stan Verstegen Redacteur
Meer over


Beheer