Doorgaan naar artikel

Databank bevat 1.500 meststoffen

In de Databank Meststoffen van het NMI zijn inmiddels 1.500 bemestingsproducten opgenomen. Een groot deel van de gegevens is vrij beschikbaar.

De Databank Meststoffen van het NMI is geactualiseerd en maakt het mogelijk om makkelijk alternatieve meststoffen te vergelijken en te kiezen op basis van samenstelling.

In de databank zitten inmiddels meer dan 1.500 in Nederland beschikbare producten, zowel minerale meststoffen en kalkmeststoffen als organische meststoffen. Binnen de database is het mogelijk te zoeken op productnaam, samenstelling, vast versus vloeibaar of producent naar meststoffen die passen binnen een bemestingsplan.

Vrije informatie

Een groot deel van de informatie is vrij beschikbaar. Denk daarbij aan de samenstelling aan stikstof, fosfaat, kalium en andere nutriënten, inclusief micronutriënten.

Abonnement detailinformatie

Daarnaast kan er eventueel ook een abonnement worden afgesloten voor detailinformatie over chemische en fysische eigenschappen, zoals de neutraliserende werking, de pH, de korrelgrootte en het stortgewicht.

Klik hier om naar de website te gaan.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin