Doorgaan naar artikel

Cursus teeltspecialist tot HBO-niveau

Image

De Horti Bedrijfsschool ontwikkelt samen met Lentiz en Hogeschool Inholland een cursustraject voor de teeltspecialist op MBO- en HBO-niveau.

Het traject is gericht op medewerkers die nu of in de toekomst de functie van teeltspecialist uitvoeren. Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn hoe stuur ik de plant naar een optimale productie en kwaliteit, energieverbruik, bemesting, optimalisatie van het teeltplan. De theorie wordt continue gekoppeld aan de toepassing ervan in de praktijk.

Het traject bestaat uit 3 modules; van  assistent teeltspecialist, naar  gevorderd teeltspecialist op MBO niveau  tot expert teeltspecialist op HBO niveau. Afhankelijk van het startniveau van de deelnemer wordt bekeken in welke module kan worden gestart. Als het traject met goed gevolg wordt afgerond beschikken de deelnemers over een branche erkend vakdiploma teeltspecialist. Het traject start bij voldoende deelnemers in het voorjaar van 2015.

Op 15 januari 2015 vanaf 16.30 uur is er een voorlichtingsmiddag over de cursussen op de Demokwekerij, Zwethlaan 52 Honselersdijk. Aanmelden kan via info@hortibedrijfsschool.nl.

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin