Doorgaan naar artikel

Cumela verlengt antidiefstalcampagne gps-apparatuur

Foto: Peter Roek

Foto: Peter Roek

Cumela Verzekeringen heeft besloten om de Stop Diefstal-campagne, die diefstal van bijvoorbeeld gps-apparatuur moet tegengaan, te verlengen en stelt nog eens 100 extra gratis markeringssets beschikbaar voor leden en klanten van Cumela Verzekeringen. Ook onder niet-leden slaat de campagne aan.

Na de vliegende start van de campagne op 5 februari zijn de 300 gratis beschikbare markeringssets binnen 6 weken door leden en klanten aangevraagd. Ook ruim 100 niet-leden hebben een set aangevraagd. Daarmee zijn al 8.000 apparaten en schermen gemarkeerd met permanente labels en kunnen 4.000 voertuigen en gebouwen worden voorzien van waarschuwingsstickers die ervoor zorgen dat Nederland minder aantrekkelijk is voor rondtrekkende bendes, stelt Cumela vast.

Internationaal

De campagne blijft niet alleen binnen onze eigen landsgrenzen. Ook op internationaal niveau is er een start gemaakt. Maandag 15 maart heeft Cumela samen met de Europese Confederatie van aannemers van landbouwwerken, plattelandsontwikkeling en bosbouwondernemers (CEETTAR) gesproken met de Europese koepels CECE, CEMA en CLIMMAR waarin de fabrikanten en leveranciers van gps-apparatuur zijn vertegenwoordigt. Alle partijen zien de noodzaak ook in Europees verband maatregelen te nemen tegen diefstal en heling van gestolen apparatuur. Daarbij ligt de nadruk op apparatuur uit de agrarische sector.

Beheer
WP Admin