Doorgaan naar artikel

Cumela-campagne ‘Stop diefstal’ groot succes

Foto: Cumela

Foto: Cumela

Brancheorganisatie Cumela heeft de grens van 400 gratis sets met labels en waarschuwingsstickers om diefstal van kostbare apparatuur te voorkomen bereikt. Voor € 35 zijn de markeringssets nog steeds te koop, ook voor niet-leden.

In februari startte Cumela met de campagne ‘Stop Diefstal’ door het beschikbaar stellen van 300 gratis markeringssets. Begin maart werden nog eens 100 extra sets ter beschikking gesteld. Inmiddels is de 400e gratis set aangevraagd. Het blijft echter mogelijk de sets van labels en waarschuwingsstickers te bestellen.

Zo’n set bestaat uit 20 unieke permanente labels en 10 raamstickers. Vanaf nu geldt het actietarief van € 35 exclusief btw. Ook niet-leden kunnen bij Cumela zo’n set bestellen.

8.000 labels en 4.000 stickers

Met de 400 vergeven sets is inmiddels veel kostbare apparatuur geregistreerd met behulp van de Stop Heling App. Er zijn ruim 8.000 labels geplakt op kostbare hightech apparatuur. Deze labels kunnen dieven niet verwijderen zonder de apparatuur te beschadigen. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur beter te traceren is en dat doorverkoop van de gestolen apparatuur lastiger wordt. Verder zijn er 4.000 ramen van landbouwvoertuigen en/of loodsen voorzien van de waarschuwingssticker.

Beheer
WP Admin