Doorgaan naar artikel

CropVision Contractor vereenvoudigt registratie teeltwerkzaamheden loonwerkers

AgroVision heeft voor loonwerkers die werkzaamheden als spuiten verrichten voor tuinders, een speciale versie ontwikkeld van teeltprogramma CropVision: CropVision Contractor. Hiermee leggen loonwerkers eenvoudig hun werkzaamheden voor telers vast, aldus de softwareontwikkelaar.

CropVision Contractor is meteen zichtbaar voor loonwerkers en telers via smartphone, tablet of computer. Registratie is eenmalig. De teler heeft zo alle teeltregistraties compleet voor zijn certificering.

Toetsen wet- en regelgeving

De teeltregistraties worden daarnaast getoetst aan de huidige wet- en regelgeving. Zo wordt onder meer gekeken naar de wettelijke toelating van de gebruikte gewasbeschermingsmiddelen. Mocht er een afwijking in hoeveelheden of in het type product worden geregistreerd, dan ontvangt de loonwerker een signaal. Deze werkwijze voorkomt de kans op eventuele fouten of miscommunicatie tussen teler en loonwerker. De teler weet direct wat er op zijn percelen gebeurt.

Lees verder onder foto

CropVision Contractor is real time zichtbaar op smartphone, tablet of computer voor loonwerker en teler. De teler heeft zo al zijn teeltregistraties compleet ten behoeve van zijn certificering. - Foto: AgroVision
CropVision Contractor is real time zichtbaar op smartphone, tablet of computer voor loonwerker en teler. De teler heeft zo al zijn teeltregistraties compleet ten behoeve van zijn certificering. - Foto: AgroVision

CropVision koppelen aan CropVision Contractor

Telers die hun teeltregistratie bijhouden in CropVision, kunnen deze koppelen aan CropVision Contractor. Voor telers die liever niet zelf registreren, is de uitgeklede variant CropVision Start beschikbaar. De koppeling met de loonwerker wordt na toestemming van de teler gelegd.

Overzicht voor teler en loonwerker

Na toestemming kan de samenwerking via de software plaatsvinden. De loonwerker zet zijn werkzaamheden in Contractor. Deze verschijnen automatisch bij de teler in CropVision. Andersom kan de teler ook taken aanmaken voor de loonwerker. Zo hebben beiden een duidelijk overzicht van de uitgevoerde en de geplande taken.

Voor € 500 kan de loonwerker starten met CropVision Contract. Telers betalen lagere tarieven voor het werken met CropVision.

Share this

Afbeelding
Annelies Bakker

Freelance redacteur

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin