Doorgaan naar artikel

Cropshop haalt gewasbeschermingsmiddelen uit assortiment

Cropshop draagt zijn handelsactiviteiten in gewasbeschermingsmiddelen over aan spuitmiddel.nl. Cropshop.nl richt zich voortaan op de verkoop van onder andere vliesdoek, protectiedoek en groenbemesters.

Het besluit van Cropshop om de handel in gewasbeschermingsmiddelen over te dragen aan spuitmiddel.nl komt voort uit het feit dat het marktaandeel in de overige productgroepen, zoals vliesdoek, protectiedoek en groenbemesters, bij Cropshop sterk is gegroeid. “Daardoor is de handel in gewasbeschermingsmiddelen bij ons op de achtergrond geraakt. In spuitmiddel.nl hebben we een competente overnamepartner gevonden, zodat we ons verder kunnen richten op de producten waarin wij ons onderscheiden”, zegt Henry Rombouts, oprichter van Cropshop op nieuweoogst.nu. Met de overname heeft spuitmiddel.nl de onlineverkoop van gewasbeschermingsmiddelen in Nederland nu volledig in handen.

Breed assortiment

Cropshop en spuitmiddel.nl zijn in 2012 gestart met de onlinehandel in gewasbeschermingsmiddelen. Spuitmiddel.nl heeft zich met onder andere parallelimporten sterk gevestigd in de markt van gewasbeschermingsmiddelen. Cropshop koos er juist voor meer de breedte in te gaan met een uitgebreid aanbod aan agrarische bedrijfsmiddelen.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin