Groenten & Fruit Actueel
||
Premium

Aubergine

‘We zijn tot nu toe eens in de vier dagen blijven oogsten’

‘We zijn tot nu toe eens in de vier dagen blijven oogsten’

Het gewas op de vestiging Westdorpe van Van Duyn Aubergines heeft zich goed hersteld van de donkere periode in juli, en staat er bovenin nog fris en spontaan bij. Teeltman Ruud Suykerbuyk: “De productie heeft de laatste weken van juli een dipje gehad in de productie. De zetting stond een beetje onder druk, met wat zwakkere bloemen.”
Momenteel loopt de productie naar tevredenheid, met een goede kwaliteit en grofheid. “Daarom zijn we tot nu toe nog steeds eens in de vier dagen blijven oogsten. Maar we gaan nu toch naar 1 op de 5 dagen.”

Mis geen enkel topverhaal van Groenten & Fruit

Dit Premium artikel is enkel beschikbaar voor abonnees.

Lees alle premium artikelen met eindeloze toegang

Speel beter in op jouw markt met actuele prijzen

Loop voorop in de sector met diepgaande inzichten

Beleef journalistiek van topniveau door collega’s, ervaren redacteurs én experts uit de sector.

Jeroen Verheul

Jeroen Verheul

Ton van der Scheer

Ton van der Scheer

Stan Verstegen

Stan Verstegen

Peter Visser

Peter Visser

Wekelijks up-to-date

Twee keer per week gratis het laatste tuinbouwnieuws en inzichten in je inbox.

Sluit je aan bij meer dan 9.000 andere nieuwsbrieflezers