Aldi voegt JAZZ appelen en Doyenné toe aan schap

29-11-2021 | Laatste update op 08-06 | |
Foto: Aldi
Foto: Aldi

Aldi-winkels in Nederland hebben JAZZ-appels en Doyenné nu vast in de schappen liggen. Aldi werkt aan verdere vernieuwingen.

Afgelopen week werd bekend dat de prijsvechter in Nederland haar AGF-afdeling verhuist. De versafdeling is de eerste afdeling die bezoekers passeren. De winkels worden daarvoor omgebouwd. Dat betekent niet dat de AGF-afdeling groter is geworden, stelt een woordvoerder.

‘Beter inspelen op behoefte klant’

Toch is een uitbreiding van het assortiment een doel. “Door de nieuwe winkelindeling kunnen we beter inspelen op de behoefte van de klant en zullen wij daar waar nodig het assortiment gaan uitbreiden het komende jaar. We zijn hier al mee begonnen door bijvoorbeeld het toevoegen van de JAZZ appelen en Doyenné du Comice peren aan het vaste assortiment, om onze klanten meer keus te geven in smaak en aanbod.”

Onverpakte groente

Aldi wil haar aandeel onverpakte groenten en fruit verhogen naar 40 procent. Recent is daarvoor onverpakt fruit toegevoegd aan het assortiment. “We werken aan minder en betere verpakkingen. Zo zijn onze champignonbakjes van transparant materiaal, zijn de bananen onverpakt en zit de avocado nu in een kartonnen tray in plaats van in plastic.”

Foto: Aldi

Foto: Aldi

Verheul
Jeroen Verheul redacteur
Meer over


Beheer