Doorgaan naar artikel

Agrifirm wil winkels betrekken bij Brabants versplatform

Het Brabantse project voor boerderijverkoop BOER&NLekker krijgt mogelijk een uitbreiding naar winkels.

Het progamma BOER&NLekker is een verkoopconcept voor lokale versproducten, opgezet door Agrifirm. De producten van diverse lokale boeren en telers staat na online bestelling klaar op één boerderijwinkel.

Het concept krijgt mogelijk een uitbreiding. Op het Verscongres van kennisinstituut EFMI zei topman Dick Hordijk van Agrifirm dat het platform mogelijk een toevoeging krijgt van winkels. Uit het project blijkt dat klanten wel geïnteresseerd zijn in het lokale product, maar niet elke week de boerderijwinkel willen bezoeken. Verkopen kunnen groeien als de producten ook in winkels beschikbaar komen. Veel klanten kiezen ervoor alle producten in één supermarkt te kopen. Hordijk noemde dat professionele afnemers en vond het te vroeg om het plan verder toe te lichten. Over een paar maanden is meer bekend over de uitbreiding van het programma.

Landelijke uitrol

BOER&NLekker is een Brabants project, maar heeft tot doel om landelijk uitgerold te worden. Op die manier kunnen boeren en telers er een direct afzetmodel bij krijgen.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin