Doorgaan naar artikel

Acht biedingen bij executieveiling tomatenbedrijf

Image

De executieveiling van een tomatenbedrijf in Honselersdijk leverde vrijdagmiddag acht biedingen op met een hoogste bod van 2,4 miljoen euro.

Dat lag twee ton boven de inzet van de veiling via BOG-Auctions. Het ging om een tomatenbedrijf op twee aansluitende adressen. Het object beslaat drie hectare modern glas (2001 en 2004) en 2,5 hectare van bouwjaar 1992 en 1997.

Bij de onlineveiling is niet te zien waar het bod vandaan komt. Als de veilprijs niet hoog genoeg is, kan de bank de koper zijn. Dat er acht biedingen zijn, zou duiden op enige interesse uit de markt. Bij de percelen zijn twee woonhuizen inbegrepen en een Ocap-aansluiting.

De komende maand staan vier executieveilingen van glasgroentebedrijven gepland. Eén van de bedrijven is een modern vleestomatenbedrijf van ruim zes hectare in Brielle, met instapmogelijkheid voor aardwarmte. Dat hoge aantal executievelingen is niet het gevolg van de relatief goede executieveilingen van twee objecten recent, meldde makelaarskantoor Santen & Gasille. Het ging bij één van die twee bedrijven vooral om de ligging van de percelen ten opzichte van de dorpskern.

Bekijk meer

Delen

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin