Doorgaan naar artikel

3PointBox is makkelijk verplaatsbaar verkooppunt

De 3PointBox is verplaatsbaar door hem aan te pikken aan een driepuntshefinrichting. De box is als onbemande winkel een luxe en gekoelde variant op de welbekende verkoopautomaten.

De 3PointBox stond vorige week prominent bij de ingang van de Biobeurs in Den Bosch. Duidelijk zichtbaar is de gestandaardiseerde werktuigdriehoek, aan te pikken aan een driepuntshefinrichting. Bovendien zitten er aanhaakogen op het dak. De box is te verplaatsen met een trekker, heftruck, verreiker of kraanwagen.

Twee uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de 3PointBox. De DSA250 is 2,55 meter hoog; 2,54 meter breed en 2,5 meter lang. Het leeggewicht bedraagt 828 kilo. De DSA300 is met zijn 2,99 meter breder dan de DSA250 en daardoor is het leeggewicht 920 kilo. Vanwege de beperkte afmetingen en het gewicht is het toegestaan de 3PointBoxen over de openbare weg te vervoeren.

3PointBox
De 3PointBox is binnenin geheel naar eigen wensen op te bouwen en in te delen.

Touchscreen of smartphone

Via een afsluitbare deur is er toegang tot de box. Via een touchscreen is er keuze uit de aangeboden producten die in de verkoopautomaat tot 4 graden Celsius gekoeld zijn. Het is ook mogelijk de verkoopautomaat via een app op de eigen smartphone of via een koppeling met het Qnips-platform te laten werken.

Nadat de bestelling in het digitale winkelmandje is afgerekend, worden de producten uit de verkoopautomaat (of -automaten) geselecteerd en komen ze automatisch onderaan in de opvangbak van de verkoopautomaat te liggen. Een andere optie is dat het luikje van het betreffende product wordt ontgrendeld. De verkoopautomaten zijn te monitoren en te beheren via het online portaal ZuplyWeb.

Eigen ontwerp

De 3PointBox is binnenin geheel naar eigen wensen op te bouwen en in te delen. Op de buitenkant kan een uniek ontwerp of een weergave in de eigen huisstijl. De prijs van alleen de box is € 15.000; afhankelijk van het aantal automaten en de verdere opzet komt de prijs gemiddeld genomen uit op zo’n € 25.000 à € 30.000. Door in de box producten als asperges, zachtfruit, bloemen of eieren aan te bieden, zijn bij een gezamenlijke aanschaf door meerdere ondernemers de investeringskosten te drukken.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin