Webinar: veilig met uw kasgegevens in de cloud

Teeltregistratie, oogstvoorspellingen, arbeidsplanningen, financiële cijfers, allemaal kasgegevens die aan elkaar gekoppeld kunnen worden in de cloud. Maar wat is de cloud? Wat zijn de voordelen van het werken met een cloud? Zijn er ook nadelen te bespeuren? En hoe veilig zijn mijn kasgegevens in de cloud? Dit zijn veelgehoorde vragen in de tuinbouwsector. Deze vragen worden door Priva, Microsoft & Beyond Chrysanten beantwoord in een dynamisch Groenten & Fruit webinar op 12 oktober. Schrijf u nu in en we beantwoorden graag uw vragen, of u nu wel of geen gebruik maakt van de cloud.

Door de opkomst van cloudtechnologie en Artificial Intelligence, zien we dat de manier waarop we in de tuinbouw processen aansturen in snel tempo verandert. Er komen grotere hoeveelheden data uit kassen en slimme onlinediensten zorgen op basis van deze data voor nieuwe inzichten in het teeltproces. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor het verder optimaliseren en verduurzamen van processen.

Helaas zien we ook dat de interesse van cybercriminelen voor de tuinbouw toeneemt. Hackers uit verschillende landen proberen steeds vaker en gerichter in te breken in tuinbouwsystemen en zijn in het bijzonder geïnteresseerd in autonoom telen. Goede beveiliging van software en procesdata in de tuinbouw wordt daarom steeds belangrijker.

Sprekers

   

Patrick Dankers, Portfolio manager

De kas van de toekomst is Connected”

Patrick Dankers studeerde aan de HAS Den Bosch Agrotechnology en werkt sinds 2012 bij Priva. Sindsdien draagt hij bij aan diverse succesvolle ontwikkelingen zoals Priva Compass, Priva Connext, het Priva Open cloud platform, Priva Aranet draadloze sensoren en Priva Operator.

De toekomst van tuinbouw is meer en meer data gedreven. Dit lijkt misschien ver weg, maar de ontwikkelingen gaan snel. Nu is het moment in om te stappen. Voor ieder tuinbouwbedrijf biedt de Cloud nieuwe mogelijkheden die bijdragen aan een succesvolle winstgevende teelt.


 

Vincent van Wingerden, Technical Architect Data & AI

“I am never disappointed when a challenge is finished, just looking forward to the next one.”

Vincent is Technical Architect voor het Azure data platform van Microsoft en gespecialiseerd op het gebied van data en AI. Hij focust zich op de land- en tuinbouw industrie, hij heeft onder andere deelgenomen aan the autonomous greenhouse challenge, deze heeft hij ook gewonnen.

 

 
          
   
 
 

 


 Ton van der Scheer, Redacteur Groenten&Fruit