nationaal groente en fruit congres


Home Programma Sprekers Partners Locatie Contact Aanmelden

Invloed in de keten (#hoedan?)
Was het vroeger de teler die eisen stelde aan een ras en de teler die kon telen wat hij wilde, want het spul verkocht zichzelf. Tegenwoordig praat heel de keten mee. Tot en met de consumenten zelf, die vooral praten met hun portemonnee, want daar moet uiteindelijk al het geld vandaan komen.

Aan het roer
Een keten past zich steeds weer aan, aan de veranderende vraag van die consument; dit biedt kansen voor de ondernemende teler. Wie bepaalt er in de keten? En welke invloed heb je als teler in die keten? Tijdens het Nationaal Groente en Fruit Congres krijgt u praktisch en stapsgewijs inzicht in uw plaats in de keten en hoe u als tuinder in die keten zichtbaarder en actiever kan worden. Met de handvatten die het congres u biedt kunt u thuis direct aan de slag om uw bedrijf een sterkere positie in de keten te geven.
 

Met bijdragen van o.a. de volgende sprekers:

sanne boogaarts   hans driessen

wouter verkerke   jaap korteweg
Sanne Bogaarts
Manager CSR Lidl Nederland
 
Hans Driessen
Bayer


Wouter Verkerke
Onderzoeker Smaak en
Gezondheid van
Glasgroenten,
Wageningen UR

  Jaap Korteweg
De Vegetarische Slager


Unieke samenwerking
Het Nationaal Groente en Fruit Congres is een unieke samenwerking tussen LTO Bedrijven en Reed Business Information. Samen bieden wij u een praktisch programma met inspirerende sprekers die u en uw bedrijf verder helpen naar de beste plek in de keten. U komt toch ook?


quote jan


Initiatiefnemers

groenten en fruitvollegrondsgroentenet

Partner

best of fourgroenten fruit huissvensson

Subsponsor

hazerarijk zwaanzon