Vollegrond

Partner

Eenvoudig online je spuitlicentie behalen of verlengen

Steeds meer agrarisch ondernemers ontdekken de vele voordelen van het thuis leren en online verlengen van hun spuitlicentie.

De verplichte punten voor het verlengen krijg je voor het doornemen van de lesstof en daarover beantwoord je online een aantal vragen. Je hoeft dus niet meer de auto in, naar een bijeenkomst op een avond die je eigenlijk niet uitkomt. Je volgt de les op een tijd en plaats die je zelf kiest. De online leeromgeving van Spuitlicentie is 24/7 beschikbaar. Aan de slag wanneer jou dat uitkomt. Wel zo makkelijk.

E-learning

Selecteer de gewenste cursussen en volg de online cursus in je eigen tempo. Van het behalen van een enkele cursus, tot het afnemen van een examen, je kiest zelf wat je wilt leren. De cursussen op Spuitlicentie.nl zijn geschikt voor iedere sector. De cursus Teelt wordt zelfs sectorspecifiek aangeboden. Zo sluit Spuitlicentie.nl perfect aan op de bedrijfsvoering. Verloopt je spuitlicentie binnenkort? Bij Spuitlicentie.nl kun je na aanmelding direct aan de slag om je verlengingspunten te behalen. Na inschrijving heb je een jaar lang toegang tot de cursussen.

Stapelkorting t/m 31 december

De korting voor het verlengen of behalen van je spuitlicentie kan lekker oplopen deze winter. Hoe meer cursussen je afneemt, hoe meer korting je krijgt.

  • 5% korting bij een bestelling van 2 cursussen
  • 10% korting bij en bestelling van 3 cursussen
  • 20% korting bij een bestelling van 4 of meer cursussen
Bestel voor 31 december! Ga snel naar Spuitlicentie.nl.