Doorgaan naar artikel

Eén toelating in vollegrondsgroenten, drie uitbreidingen

Het Ctgb heeft het herbicide Notitron Cam Tec toegelaten in de onbedekte teelt van tuinboon en wortelen. Drie middelen kregen een uitbreiding van het etiket.

Het herbicide Notitron Cam Tec van FMC Operational Netherlands met als werkzame stof aclonifen en clomazon heeft een toelating gekregen in de onbedekte teelten van tuinboon en wortelen.

Uitbreidingen etiket

Het etiket van het insecticide BotaniGard vloeibaar van Certis Europe met als werkzame stof Beauveria bassiana stam GHA is uitgebreid met witlofwortels en in de onbedekte teelten van sla, andijvie, spinazie-achtigen, peulgroenten, koolgewassen, knolselderij, schorseneer, bosui, knoflook en stengelgroenten.

Het etiket van de elicitor Vacciplant van Laboratoires Goëmar SAS met als werkzame stof laminarin is uitgebreid met sla, andijvie, spinazie-achtigen, waterkers, veldsla, rucola, baby leaves, peulgroenten en koolgewassen.

Het etiket van het insecticide Eradicoat Max van Certis Europe met als werkzame stof maltodextrine is uitgebreid met peulvruchten, witlofwortels, witloftrek en de onbedekte teelten van sla, andijvie, spinazie-achtigen, rucola, lamsoor, sluitkoolachtigen, bloemkoolachtigen, bladkoolachtigen en stengelkool.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin