Vollegrond

Nieuws laatste update:15 apr 2021

Bemiddelingsbureau NO-BV wordt PPA NO BV

De bemiddelingsactiviteiten van Nederlandse Oogst bv (NO-BV) worden vanaf 2022 voortgezet door bemiddelingsbureau PPA NO BV. Om de overgang soepel te laten verlopen, neemt het huidige team van NO-BV volgend jaar nog de volledige bemiddelingsactiviteiten voor haar rekening.

De beëindiging van NO-bv hangt samen met het ontbreken van opvolging en vanwege persoonlijke omstandigheden, licht directeur Chris Arendse toe. Arendse vormt samen met Sjef de Winter de directie van het bemiddelingsbureau dat is gespecialiseerd in de bemiddeling in eerstejaarsplantuitjes, witlofwortelen en in mindere mate uien.

Bemiddeling, teelt en op- en overslag gewassen

Arendse: “Om onze relaties – indien zij dit wenselijk achten- tijdig een goed alternatief te bieden, zijn wij ervan overtuigd deze te hebben gevonden in PPA NO BV. Dit is een nieuwe bv, met de PPA Group als 100 % aandeelhouder.” PPA (Professional Partners in Agribusiness) is een modern agrarisch bemiddelingsbureau dat zich bezig houdt met de bemiddeling, teelt en op- en overslag van alle soorten zaaiuien, eerste- en tweedejaars plantuien en witlofwortelen. De directie wordt gevoerd door Jan van Strien en Jelle van der Krift.

Soepele overgang

“Bij deze strategische keuze heeft het belang van de relaties voorop gestaan”, benadrukt Arendse, dus ook de wijze waarop de bemiddelingsactiviteiten op een correcte, ordentelijke wijze zouden kunnen worden overgeheveld naar een betrouwbare, stabiele en solide partner. “Om dat soepel te laten verlopen zal het huidige team van NO-BV ook in 2022 vanuit de huidige vestiging IJselmuiden de volledige bemiddelingsactiviteiten voor haar rekening nemen. De PPA Group kan zo een jaar volledig meedraaien en meekijken zodat een soepele overdracht kan worden gegarandeerd.”
Begin 2023 verhuist de administratie definitief van IJsselmuiden naar de vestiging van de PPA Group in Dronten. Arendse: “Vanaf dat moment zal ik mijn werkzaamheden gaan afbouwen.”

Of registreer je om te kunnen reageren.