Vollegrond

Nieuws

Etiket insecticiden Batavia en Gazelle uitgebreid

Het etiket van de middelen Batavia en Gazelle zijn uitgebreid met een toepassing in diverse gewassen.

Het etiket van het insecticide Batavia (spirotetramat) van Bayer CropScience is uitgebreid met een groot aantal gewassen. Daaronder de volgende vollegrondsgewassen: spinazieachtigen met uitzondering van spinazie, maar inclusief klaroen (onbedekte teelt) en lamsoor (onbedekte teelt). Verder in de onbedekte teelten van koolgewassen, radijs-achtigen, wortelgewassen met uitzondering van wortelen, knolraap, koolraap, aardpeer, Japanse aardappel, rode biet, knolselderij, schorseneer, mierikswortel, knoflook, bleekselderij, knolvenkel, rabarber, aromatische wortelgewassen en in de pennenteelt van witlof.

Uitbreiding etiket Gazelle

Het insecticide Gazelle (acetamiprid) van toelatingshouder NFO is voortaan ook toegelaten in asperge, in de onbedekte teelten van spruitkool en koolrabi en in de vermeerderingsteelt van aardbei.

Of registreer je om te kunnen reageren.