Doorgaan naar artikel

Nettuno en Abemec ontwikkelen zware beregeningshaspel

Nettuno en Abemec hebben een nieuwe beregeningshaspel ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De nieuwe haspel is een verzwaard model van verhoogde kwaliteit die geschikt is voor intensief gebruik onder de zwaarste omstandigheden.

Nettuno noemt de nieuwe haspel de sterkste beregeningsmachine voor professionele gebruikers door de zware constructie van de H-serie. De slangdiameter van het type D200H varieert van 100 tot 140 millimeter. De slanglengte is 280 tot 550 meter. Het type E200H is leverbaar met een slangdiameter variërend van 110 tot 150 millimeter en een slanglengte van 330 tot 680 meter. Daarmee zijn de haspels flexibel inzetbaar en bruikbaar voor verschillende percelen in alle teelten, meldt de fabrikant.

Standaarduitrusting voor nieuwe haspel

Standaard zijn de nieuwe haspels uitgerust met een speciale sterke Pe-slang, computer, kop-akkersproeier, hydraulische functies, grote wielen, wegverlichting en eenvoudige bediening. De complete machine heeft een hoge anti-corrosiebehandeling ondergaan en is gegalvaniseerd en afgelakt.

Abemec importeert en distribueert

Abemec in Sevenum (Limburg) importeert de nieuwe Nettuno-beregeningshaspel en distribueert deze rechtstreeks of via plaatselijke dealers. Het onderhoud en winterklaar maken van de haspels vindt plaats in Sevenum of bij de klant op locatie.

Bekijk meer

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin