Vollegrond

Nieuws

Ctgb breidt etiket van vier middelen uit

Het Ctgb heeft de etiketten van Berelex 40 SG, Focus Plus, Vydate 10 G en Agil 100 EC uitgebreid. Quad-Glob kreeg een algemene toelating in de groenteteelt.

Het etiket van het middel Berelex 40 SG heeft een uitbreiding gekregen voor de bedekte teelt van rabarber. Focus Plus mag voortaan ook worden toegepast in suikerwortel, pastinaak, knolraap, aardpeer, rode biet, knolselderij, schorseneer en mierikswortel.

Het etiket van Vydate 10 G kreeg een uitbreiding met de onbedekte teelt van Parijse wortelen. Agil 100 EC heeft als onkruidbestrijdingsmiddel een toelating gekregen in diverse groenbemesters, zoals klaver, lupine, voederwikke, serradella, koolzaad, facelia en afrikaantjes.

Quad-Glob 200 SL (diquat) heeft een algemene toelating gekregen in de groenteteelt.

Of registreer je om te kunnen reageren.