Vollegrond

Nieuws 2 reactieslaatste update:10 feb 2016

Jumbo haalt Hak wegens prijsconflict uit schap

Supermarktketen Jumbo heeft vanwege een prijsconflict een deel van het Hak-assortiment tijdelijk uit de schappen van een aantal vestigingen gehaald.

Dit melden verschillende media. Op de (deels) lege schappen is een bordje met uitleg geplaatst: "Om u blijvend een lage prijs te kunnen garanderen kunnen wij niet akkoord gaan met te hoge prijzen van leveranciers", schetst de supermarkt. In een aantal winkels is daarom een groot deel van het assortiment van Hak niet leverbaar. Conservenmerk Hak, gevestigd in het Noord-Brabantse Giessen, is onderdeel van de actie Jaaraanbiedingen van Jumbo.

Laatste reacties

  • L sauvageot

    met het mes tussen de tanden , of op de keel !!

  • bonnie van Schaik

    fair trade invoeren in Nederland; consument krijgt de schuld als zij het goedkoopste product inkoopt, maar consument kan niet vergelijken, heeft geen laboratorium bij zich, heeft geen enkel houvast. Supermarkt stunt met prijzen om markt aandeel te vergroten en meer geld te "verdienen".
    Ik probeer zoveel mogelijk eigen merk artikelen te voorkomen en Nederlandse producten in te kopen om wille van kwaliteit en werkgelegenheid in Nederland. Maar ik begrijp best dat mensen met kleine beurs het goedkoopste inkopen.

Of registreer je om te kunnen reageren.