Vollegrond

Nieuws

Etiket Serenade uitgebreid met 9 groentegewassen

De toelating van Serenade heeft een uitbreiding gekregen met 9 groentegewassen. Daarnaast heeft het fungicide voortaan ook een toelating als bactericide in alle op het etiket genoemde gewassen.

Naast alle gewassen waarin Serenade al een toelating had, mag het middel als fungicide of als bactericide worden toegepast in witlofpennen, asperge (bedekt en onbedekt), bleekselderij (bedekt en onbedekt, wortelgewassen (bedekt en onbedekt), sluitkool, bloemkool en broccoli.

Andere gewassen voedingstuinbouw

Daarnaast is er in de voedingstuinbouw voortaan een toelating voor vruchtgroenten van Solanaceae en voor pitvruchten (appel en peer). Tenslotte is het aantal toepassingen in de teelt van Cucurbitaceae gewijzigd van 9 per 12 maanden naar 9 per teelt. Serenade mag worden toegepast in biologische teelten.

Of registreer je om te kunnen reageren.