Vollegrond

Nieuws

Ondanks regen Lidl-actie spinazie

Lidl startte donderdag een actie met verse spinazie; 69 cent voor 450 gram.

De keten kondigde de actie op tv aan en heeft daarmee blijkbaar voldoende vertrouwen in beschikbaarheid van het product. De afgelopen weken was weinig spinazie beschikbaar na oogstproblemen door regenval. Handelaren en telers spraken over een kwart van de normale oogstvolumes.

Verschillende ketens hadden de spinazie niet in het schap. Ook Albert Heijn meldde begin deze week geen spinazie te hebben, maar de productie lijkt voor Lidl net op tijd op gang te komen om de actie te voeren. Volgens een handelaar werd al sinds vrijdag weer spinazie uitgeleverd. De actie van Lidl komt net voor het einde van het Hollandseizoen en lijkt al langer gepland. Spinazie is overwegend een contractproduct met seizoensprijzen.

Of registreer je om te kunnen reageren.