Vollegrond

Nieuws laatste update:11 jul 2014

Kampioenen geven zich bloot met broccoli

Mochten ze kampioen van hun afdeling worden, dan zouden ze in hun blootje in de broccoli gaan staan, hadden ze ooit tijdens de derde helft na een gewonnen voetbalwedstrijd besloten.

Als een geste aan hun sponsor, de firma Appelman in Stompetoren. Omdat belofte schuld maakt, moest het kampioenseltfal van voetbalvereniging Sporting S in Schermerhorn er werkelijk aan geloven. Peter Appelman en Margo van der Vliet van de firma Appelman (geheel links en rechts) hadden nog wel een veldje oogstbare schermen beschikbaar, midden in de polder. De clubleden kregen hun eigen scherm allemaal mee naar huis.

Foto

  • Kampioenen geven zich bloot met broccoli
    Foto: Astrid Francis

Of registreer je om te kunnen reageren.