Vollegrond

Nieuws

DLV Plant ploegt door met project Niet Kerende Grondbewerking

Het Praktijknetwerk Niet Kerende Grondbewerking stopt per 1 maart 2014, maar DLV Plant heeft besloten het project als een kennisnetwerk voort te zetten.

Op de afsluitende bijeenkomst van het Praktijknetwerk Niet Kerende Grondbewerking (NKG) op 21 januari 2014 werd duidelijk dat het netwerk onmisbaar is voor de verdere ontwikkeling van NKG. Daarom heeft DLV Plant het initiatief genomen het kennisnetwerk voort te zetten. Dat betekent dat er vijf regionale groepen worden opgericht in de regio's Noord-Nederland, Flevoland, Noord-Holland, Zuidwest-Nederland en Zuidoost-Nederland. De groepen komen drie keer per jaar bij elkaar. Leden van het netwerk hebben tevens toegang tot bijeenkomsten buiten hun regio. De informatie van alle bijeenkomsten komt voor alle leden beschikbaar via een nieuwsbrief en interne verspreiding van de verslagen van de bijeenkomsten. Geïnteresseerde telers kunnen zich aanmelden op de website.

Of registreer je om te kunnen reageren.