Vollegrond

Nieuws 1 reactie

‘Hak in ‘020’ niet populair met boegbeeld Koeman’

Hak neemt een risico door Ronald Koeman te kiezen als nieuw boegbeeld van een groentencampagne.

In Amsterdam zal de consumptie onder druk komen door een Feijenoord-trainer die reclame te laten maken, stelt de supportersvereniging van Feijenoord op haar website.

Feijenoordtrainer Ronald Koeman figureert in een rodekoolveld voor de nieuwe campagne van fabrikant Hak. Hij volgt daarmee Martine Bijl op. De campagne start eind september. Koeman is de eerste bekende Nederlander die zal optreden in een reeks nieuwe TV-commercials. Met Koeman slaat HAK een nieuwe weg in om het domein van de eerlijke en heerlijke Hollandse maaltijd te claimen.

Voor Ronald Koeman staat het merk dichtbij hem: “Ik ben van jongs af aan opgegroeid met de groenten van HAK en nog steeds staat bij ons elke week zeker één keer een lekkere Hollandse maaltijd met aardappelen, groenten en vlees op tafel. En laten we eerlijk wezen, op zijn tijd is dat heerlijk.”

Eén reactie

  • Joost Stallen

    Wordt Koeman binnenkort met rode kool bekogeld.

Of registreer je om te kunnen reageren.