Vollegrond

Nieuws

Perceelsgegevens direct beschikbaar via App Mijn Percelen

Klanten van BLGG AgroXpertus hebben nu de mogelijkheid om onderzoeksverslagen over hun percelen te delen met hun adviseurs. Dit kan via de app Mijn Percelen waarin adviseurs ‘kiesbaar’ zijn voor de klant.

In Mijn Percelen kunnen klanten van BLGG AgroXpertus hun bemestingsverslagen raadplegen. Sinds deze week zijn aan deze applicatie een groot aantal adviseurs toegevoegd die ‘kiesbaar’ zijn voor de klant. “De klant bepaalt met wie hij zijn verslagen wil delen en met wie niet”, legt Ton van Gastel uit. Hij is productmanager portal bij BLGG AgroXpertus.

Volgens Van Gastel is het voor veel telers een nuttige functionaliteit. “Vrijwel al onze klanten delen de onderzoeksresultaten met hun adviseur. Doordat adviseurs er makkelijk, snel en op ieder moment over kunnen beschikken, kunnen ze hun klanten beter voorbereid van advies voorzien. In Mijn Percelen staan ook eerdere analyseresultaten.”

Op dit moment kunnen klanten van BLGG AgroXpertus hun verslagen delen met adviseurs van:

· Agri V.A.K.

· AgruniekRijnvallei
· Alfa accountants en Adviseurs
· Blokland Advies
· Countus accountants + adviseurs
· Dairyconsult
· Dirksen Management Support
· DLV Plant
· Feijen Diervoeders en Kunstmest
· Gelre IJsselstreek
· Klein Hekkelder
· Ko van der Heijden
· Mol Agrocom
· Pijnenburg Agrarisch Adviesbureau
· PPP-Agro Advies
· Ten Brinke
· Van Iperen
· VIB
· Vlamings

Of registreer je om te kunnen reageren.