Vollegrond

Nieuws

Digitale instructie ploegafstelling

Ploegenfabrikant Lemken heeft een digitaal instructieprogramma waarin stapsgewijs aspecten aan de orde komen voor een goede ploegafstelling.

De instructie verloopt in zeven stappen, met aandacht voor zaken als spoorbreedte, gewichtsverdeling op de trekker en de vereiste instellingen aan de trekker en de ploeg. De parate kennis kan getoetst worden in een quiz. Het derde onderdeel is een simulatie, toegespitst op de Lemken Opti-Quick ploegen. Men kan de afstellingen zelf aanpassen, waarna direct te zien is hoe dit van invloed is op de trekker-ploegcombinatie.

Download hier het programma. Klik daarna twee keer door op de map 'Lemken Optiquick', kies de gewenste taal uit en volg daarna de instructies.

Of registreer je om te kunnen reageren.