Doorgaan naar artikel

‘Cropshop.nl vult gat in de markt’

Cropshop.nl heeft een vlotte start doorgemaakt, meldt eigenaar Henry Rombouts over zijn webshop voor agrarische bedrijfsbenodigdheden.

Sinds de aanvang van de online verkoop,  ruim twee maanden geleden, hebben zich zo’n 250 klanten gemeld.  Rombouts verwacht dat dat aantal doorgroeit naar 1.000  in augustus.  Het assortiment van de webwinkel bestaat onder andere uit gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, wildafweer en zaaizaden (groenbemesters en dergelijke).



Als een van de redenen voor de belangstelling noemt hij de prijsstelling: de webwinkel rekent zelf de korting uit aan de hand van de grootte van de offerteaanvraag. “De korting wordt berekend op basis van de grootte van de bestelling en niet op basis van de grootte van het bedrijf.  Zo’n aanvraag is vrijblijvend en gaat snel: bezoekers kunnen binnen 2 minuten  een offerte maken en hun persoonlijke korting berekenen, zonder tussenkomst van een vertegenwoordiger. Hier valt op dat in bijna alle ons omringende landen het teeltadvies is losgekoppeld van de levering van producten. Ook valt op dat deze producten daar beduidend minder kosten.”

Share this

Joost Stallen
Joost Stallen

redacteur vollegrondsgroenteteelt

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin