Doorgaan naar artikel

Wie is de beste Schoon Water Loonwerker van Brabant?

Een effectieve bespuiting zonder emissie naar het grond- en oppervlaktewater. Dat is waar het binnen het project ‘Schoon Water voor Brabant’ om gaat. Welke loonwerker kan dat het beste? Het project wil daar achter komen en organiseert samen met Cumela Nederland een wedstrijd.

Alle loonwerkers of akkerbouwers die in Noord-Brabant loonwerk uitvoeren, kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd met als prijs de uitverkiezing tot ‘Beste Schoon Water Loonwerker van Brabant’.



De eerste selectie vindt plaats op basis van een ingevuld deelnameformulier met daarop vragen over gewasbescherming. De inschrijving sluit op 30 juni. Een deskundige jury bepaalt welke loonwerkers doorgaan naar de volgende ronde en een bedrijfsbezoek krijgen. Na deze tweede selectie zullen vijf loonwerkers tijdens een echte wedstrijd strijden om de titel.



Die wedstrijd is op zaterdag 31 augustus bij de Werktuigencoöperatie De Kempen in Middelbeers. Onder leiding van Yvon Jaspers voeren de genomineerde loonwerkers oefeningen uit om hun kennis en vakmanschap op het gebied van gewasbescherming te tonen. Op basis van de punten die zij scoren, bepaalt de jury de prijswinnaar. Meer informatie en het deelnameformulier staan op www.schoon-water.nl.

Share this

Gerelateerde artikelen

Beheer
WP Admin