Vollegrond

Nieuws laatste update:16 mei 2013

Regenmeter-app brengt lokale neerslag in beeld

Met de nieuwe Regenmeter-app van Bayer CropScience is het mogelijk om op GPS-locatie of een gekozen postcodelocatie een overzicht te krijgen van de aldaar gevallen hoeveelheid neerslag. Ook bevat de app buienradar voor een voorspelling van de neerslaggebieden voor een aantal uren vooruit.

Terugblikken op de hoeveelheid gevallen neerslag kan met de Regenmeter-app voor een periode van 3, 6, 12 of 24 uur. Het is ook mogelijk om per locatie te bekijken hoeveel neerslag er de afgelopen weken of maanden is gevallen. De hoeveelheid neerslag wordt weergegeven op basis van de neerslagregistratie via buienradar.
De Regenmeter-app is beschikbaar voor smartphones en tablets (Apple en Android) en is verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store.

Of registreer je om te kunnen reageren.