Vollegrond

Nieuws

BASF lanceert app etiketten

BASF stelt sinds deze week een gratis productenapp ter beschikking, waarmee via een smartphone of tablet de laatste etiket-teksten van middelen van de fabrikant te raadplegen zijn.

Via de app is informatie te verkrijgen over de dosering, maar bijvoorbeeld ook over welke spuitdoppen zijn toegestaan bij de toepassing van een gewasbeschermingsmiddel. De applicatie bevat alle etiketteksten van de toegelaten BASF-producten.

De app haalt eenmaal per dag updates op. Daarvoor is een werkende internetverbinding nodig. Daarna staan de gegevens op het mobiele apparaat en zijn de gegevens offline te gebruiken. De app is beschikbaar in de Android Play Store en de App Store en is te vinden met de zoekterm `BASF producten`. Ook via de website van de fabrikant is de app te downloaden.

Of registreer je om te kunnen reageren.