Vollegrond

Nieuws

Actrice Hanna Verboom maakt spruitjes ‘hot’

Actrice Hanna Verboom, onder andere bekend van de tv-serie de Co-assistente, is de nieuwe spruiten-ambassadrice. Vanmiddag, donderdag 16 september, opende zij in Cressperience in Monster het nieuwe spruitenseizoen.

De ‘spruitenkoningin’ werd gepresenteerd als aanvoerder van het spruitenleger. Onder de titel ‘Green balls of fire’ opent de spruitensector een offensief om met name de jonge consument aan de veelbesproken groente te krijgen. Als officiële start van het seizoen en de nieuwe campagne werden de groene balletjes bijna letterlijk in de vlammen gezet. De combinatie van vuurwerk en een spruitenboom (als toepasselijke variant op de Strawberry Tree van Jan Robben) zorgde voor het gewenste effect.

Spruitjes zijn gewoon lekker
Hanna Verboom hoefde niet lang na te denken toen ze werd gevraagd om ambassadrice te worden. “Ik vind spruitjes erg lekker. Dat kwam vooral doordat mijn oma ze zo lekker klaarmaakte.” De slogan van de campagne en de inzet van het spruitjesleger noemt ze een goede en originele manier om de spruitjes bij de jeugd te promoten.
Dat spruitjes veelbesproken zijn blijkt ook uit de aanwezigheid bij de kick-off van diverse fotografen én van RTL4. Uitzending vanavond in Editie.NL omstreeks 18.15 uur. Meer informatie over de campagne op spruitjesjanatuurlijk.nl.

Great balls of fire populair
En wie twijfelt of de link naar het oude rock’n roll-nummer ‘Great balls of fire’ uit 1957 wel dé manier is om de jeugd te bereiken, moet maar eens naar radiostations als Radio 538, Q-Music, of 3FM luisteren. Nummers als ‘We don’t speak Americano’ uit 1956 en zelfs ‘Wie is Loesje’ van de Ramblers uit 1933, zijn in een nieuw jasje momenteel mateloos populair bij de jeugd.

Bron: Groenten & Fruit  Auteur: Roger Abbenhuijs

Roger Abbenhuijs

Of registreer je om te kunnen reageren.