Vollegrond

Nieuws

'Hits met Spits' tijdens Libelle Zomerweek

Tijdens de Libelle Zomerweek in Almere Strand wordt onder andere spitskool gepromoot als smaakvolle veelzijdige groente voor alle jaargetijden.

Tijdens de Libelle Zomerweek in Almere Strand is het tot nu toe zeer druk in het Verspaviljoen van Str3tch. Onder andere promoten Nickerson-Zwaan en telersgroepen T.B.& S. en Everest daar met veel succes spitskool als smaakvolle veelzijdige groente voor alle jaargetijden.

Topkok Mario Roberti met zijn team van Cucina Excellent bereiden volcontinu smaakvolle spitskoolhapjes, die gretig aftrek vinden bij de talrijke Libelle-dames. De koks, ingezet in samenwerking met The Greenery, werken ook met witlof.
Het Verspaviljoen is – buiten de eigen paviljoens van Libelle zelf – het grootste paviljoen op het Almeerder strand. De Libelle Zomerweek is nog de hele week te bezoeken tot en met zondag 23 mei.De Libelle Zomerweek Spitskoolrecepten zijn te vinden op de website van Nickerson, via rubriek Benelux > Nederlands > Publications.


Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.