Vollegrond

Nieuws

EEtidee Koot Winnaar Aspergerecept 2010

EEtidee Koot mag zich een jaar lang winnaar van het ‘Aspergerecept 2010 voor de groentespeciaalzaak’ noemen met zijn Toscaanse Aspergesalade.

Groentespecialisten uit het hele land werden tijdens een workshop georganiseerd door Aceera verwelkomd op Aspergeboerderij Ter Stege in Sint-Michielsgestel. Tijdens het bezoek, kregen de groentespeciaalzaken een rondleiding over het bedrijf. Vervolgens konden de groentespecialisten zelf asperges steken die daarna gesorteerd en geschild werden in de sorteerruimte. Na het actieve gedeelte van de workshop kregen ze twee presentaties over kengetallen en consumentengedrag.

Unamieme keuze
Nadat de groentespecialisten geïnformeerd waren over het product zijn uiteindelijk alle gerechten die ze mee hadden genomen beoordeeld door alle aanwezigen. Unaniem kwam hier uit naar voren dat de ‘Toscaanse Asperge Salade’ van EEtidee Koot uit Den Haag het beste was. Het gerecht had de beste smaak, goed verwerkte asperges en het recept is goed toepasbaar door groentespeciaalzaken. Het winnende recept is te downloaden op aceera.nl, onder het submenu markt. Er werden door EEtidee nog drie prijzen uitgereikt in de categorieën aspergesalade (winnaar Landwaart AGF in Maartensdijk), aspergemaaltijd(EETidee KJ Plein in Voorburg en aspergenoviteit (Oremans Fruit & Food in Waalwijk).

Bron: Aceera

Redactie GFActueel

Of registreer je om te kunnen reageren.