Vollegrond

Nieuws 186 bekeken

Tuinbouw Totaal Den Bosch verschoven

De Tuinbouw Totaal in Den Bosch, de netwerkbeurs voor vollegrondsgroentetelers, gaat niet door. De beurs wordt vanwege verschillende redenen doorgeschoven naar het eind van dit jaar.

De beurs zou over ongeveer twee weken worden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Echter, de organisatie van de beurs, LTO-Groeiservice, heeft besloten de beurs niet door te laten gaan. “We merkten dat er weinig animo voor de beurs was omdat er al zo veel beurzen in het begin van het jaar plaatsvinden”, aldus Wendy Schalke van LTO Groeiservice. Bovendien wil de beursorganisatie met een nieuw concept gaan werken en dat kost meer voorbereidingstijd dan gedacht.” De beurs staat nu rond half december in Den Bosch gepland.

Middenmeer
Vandaag en morgen vindt de netwerkbeurs voor vollegrondsgroentetelers plaats in Agriport A7 in Middenmeer. Tijdens deze twee dagen Tuinbouw Totaal tonen meer dan veertig bedrijven, waaronder zeker tien nieuwe deelnemers jaar een grote variëteit aan producten en diensten, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsgrootte, personeel, gewasbescherming, plantmateriaal en uitgangsmateriaal. De beurs is vandaag open van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 9 januari van 13.00 tot 17.00 uur.


Bron: gfactuuel.nl – Auteur: Ellis Langen

Ellis Langen

Of registreer je om te kunnen reageren.