Vollegrond

Foto & video

Modern en compleet vollegrondsgroentebedrijf

In het Brabantse Alphen staat een vollegrondsgroentebedrijf te koop. De gebouwen zijn 15 jaar oud.

Foto

 • De woning en loods zijn in 2000 nieuw gebouwd. Vraagprijs: €1.725.000. Makelaar: Vermeeren Makelaardij in Rijsbergen (N.-Br.). - Foto's: René Stevens

  De woning en loods zijn in 2000 nieuw gebouwd. Vraagprijs: €1.725.000. Makelaar: Vermeeren Makelaardij in Rijsbergen (N.-Br.). - Foto's: René Stevens

 • Het te koop staande tuinbouwbedrijf ligt in een gemengd agrarisch- en bosgebied in het buitengebied van Alphen (N.-Br.). De dichtstbijzijnde buren zitten op meer dan 1 kilometer.

  Het te koop staande tuinbouwbedrijf ligt in een gemengd agrarisch- en bosgebied in het buitengebied van Alphen (N.-Br.). De dichtstbijzijnde buren zitten op meer dan 1 kilometer.

 • De totale oppervlakte grond bij de koop is circa 14 hectare, waarvan ruim 13 hectare cultuurgrond. Het is hoge, goed waterdoorlatende zandgrond. De huidige ondernemer teelt spinazie en andijvie.

  De totale oppervlakte grond bij de koop is circa 14 hectare, waarvan ruim 13 hectare cultuurgrond. Het is hoge, goed waterdoorlatende zandgrond. De huidige ondernemer teelt spinazie en andijvie.

 • De percelen zijn gedraineerd en het hele jaar goed berijdbaar. Het hele perceel is te beregenen met een vaste ondergrondse waterleiding. Daarvoor zijn 28 computergestuurde elektronische kranen aanwezig.

  De percelen zijn gedraineerd en het hele jaar goed berijdbaar. Het hele perceel is te beregenen met een vaste ondergrondse waterleiding. Daarvoor zijn 28 computergestuurde elektronische kranen aanwezig.

 • Op het erf van circa een halve hectare staat een tuinbouwloods van 30 x 17 meter. De loods is opgetrokken uit steen met daarboven sandwichpanelen en is gedekt met isolatieplaten.

  Op het erf van circa een halve hectare staat een tuinbouwloods van 30 x 17 meter. De loods is opgetrokken uit steen met daarboven sandwichpanelen en is gedekt met isolatieplaten.

 • In een hoek van de loods bevindt zich een kantoor en een professionele was- en doucheruimte met toilet. Daarboven is de kantine.

  In een hoek van de loods bevindt zich een kantoor en een professionele was- en doucheruimte met toilet. Daarboven is de kantine.

 • De loods is grotendeels voorzien van vloerverwarming. Deze ruimte is voor verschillende doeleinden geschikt; als loods voor machines en opslag en verwerking van producten.

  De loods is grotendeels voorzien van vloerverwarming. Deze ruimte is voor verschillende doeleinden geschikt; als loods voor machines en opslag en verwerking van producten.

 • Op de eerste verdieping in de loods is een royale kantine gemaakt met uitzicht op de werkruimte. De ruimte is verwarmd en voorzien van diverse voorzieningen.

  Op de eerste verdieping in de loods is een royale kantine gemaakt met uitzicht op de werkruimte. De ruimte is verwarmd en voorzien van diverse voorzieningen.

 • De koelcel in de loods meet 8,5 x 8,5 meter en is circa 4,5 meter hoog. De cel is terug te koelen tot nabij het vriespunt.

  De koelcel in de loods meet 8,5 x 8,5 meter en is circa 4,5 meter hoog. De cel is terug te koelen tot nabij het vriespunt.

 • De bedrijfswoning heeft een inhoud van 590 kuub en is voorzien van vier slaapkamers en kantoor. De woning is modern, goed onderhouden en 'instapklaar'.

  De bedrijfswoning heeft een inhoud van 590 kuub en is voorzien van vier slaapkamers en kantoor. De woning is modern, goed onderhouden en 'instapklaar'.

 • Vanwege de geïsoleerde ligging heeft het object een eigen waterbron en propaantank. In het voorjaar van 2017 wordt de woning op het glasvezelnet aangesloten.

  Vanwege de geïsoleerde ligging heeft het object een eigen waterbron en propaantank. In het voorjaar van 2017 wordt de woning op het glasvezelnet aangesloten.

Of registreer je om te kunnen reageren.