Vollegrond

Achtergrond laatste update:3 jun 2019

Luxe frontbumper met opslagbak

Het Poolse Kaber bouwt zeer complete trekkerbumpers voor in de fronthef. Mechanisatiebedrijf Klaas Hofstede uit Staphorst is importeur.

De Poolse veiligheidsbumper van Kaber is voorzien van een opslagbak van zo’n 60 liter met een door een gasveer ondersteunde klep. De breedte van de bumper is instelbaar tot maximaal 3 meter. Op deze beweegbare delen zit LED-verlichting, een breedte-indicator en breedte-markering. Kopers kunnen in plaats van de merknaam Kaber, ook hun eigen naam of logo in het staal laten snijden.


  • Foto: Hofstede

    Foto: Hofstede

  • in de bumper zit een bergruimte van zo'n 60 liter. Deze is af te sluiten met een klep die voorzien is van gasveren en afdichtrubbers. - Foto: Hofstede

    in de bumper zit een bergruimte van zo'n 60 liter. Deze is af te sluiten met een klep die voorzien is van gasveren en afdichtrubbers. - Foto: Hofstede

Voorop de bumper zijn vanghaken gemonteerd om een driepunts werktuig te koppelen. De topstang hiervan is met een tweede pen aan hetzelfde punt te bevestigen als de topstang die van bumper naar trekker loopt. Er is een uitvoering met een eigen gewicht van 300 kilo en een versie van 1.000 kilo. De versie van 300 kilo kost bij importeur Klaas Hofstede in Staphorst € 2.500 en de versie van 1.000 kilo kost € 3300.

Of registreer je om te kunnen reageren.