Vollegrond

Achtergrond laatste update:12 mei 2016

Veilingupdate 11 mei: Witlofprijs weer dalend na opleving

De opleving van de klokprijs voor witlof aan het begin van deze maand, met kiloprijzen voor de sortering kort grof van meer dan een euro per kilo, lijkt vooral nog niet door te zetten.

De opleving van de klokprijs voor witlof aan het begin van deze maand voor witlof, met kiloprijzen voor de sortering kort grof van meer dan een euro per kilo, lijkt vooral nog niet door te zetten. Alleen bij Belorta liep de prijs vorige week nog op van 1,27 euro op maandag naar 1,37 euro op vrijdag. Afgelopen maandag bleef de prijs hangen op 81 cent, en gisteren op 66 cent.

De overige beschikbare klokprijzen voor de kort grove sortering liggen nog wat lager, afgelopen maandag met een prijs van 58 cent op veiling ZON en 59 cent op veiling REO.  Gisteren ging daar op ZON nog eens 20 cent vanaf.

 

Maak zelf grafieken van de laatste veilingcijfers op www.gfactueel.nl/prijzen

Of registreer je om te kunnen reageren.